Resultaten korte enquête Galerieënpanel


De korte enquête is gehouden onder 50 panelleden. 26 leden (= 52%) hebben aan de enquête meegewerkt, waarvoor dank. De resultaten geven een goed indicatief beeld van onder andere galeriebezoek en kunstaankopen.

Bekijk de resultaten (PDF)

Bezoekt u regelmatig galerieën?


Het Nationaal Kunstplatform heeft een bestand van circa 50 kunstliefhebbers en –kopers dat regelmatig galerieën bezoekt ter oriëntatie op kunst die men wenst te kopen. Die kunstliefhebbers en -kopers worden een of hooguit enkele keren per jaar gevraagd om een mening over enige specifieke aspecten of over meer algemene zaken die direct en/of indirect betrekking hebben op galerieën.

We zijn op zoek naar nog 5 personen, die met enige regelmaat galerieën bezoeken en mee willen werken aan één of enkele enquêtes per jaar. Tegenover de tijdsinvestering van maximaal een uur per jaar, staat elk jaar een passende attentie in de vorm van een kunstboek, een speciale VIP-ontvangst of een 'meet & greet the artists' bij een gerenommeerde galerie. Als u zich herkent in het geschetste profiel en wilt meewerken aan de onderzoeken, kunt u zich hieronder aanmelden.


Ja, ik wil me aanmelden voor het Galerieën Panel.Bedrijf / organisatieVoorletters
Tussenvoegsel(s)
Achternaam

Straat
Huisnummer
Toevoeging

Postcode
Plaats
Land

E-mailadres
E-mailadres (herhaal)

Telefoon


Website
(http://www.uwdomein.nl)

Eventuele opmerking


Aanmelden

Partners

Organisaties die actief zijn op het terrein van (beeldende) kunst, zijn partner van het Nationaal Kunstplatform:

Nieuwsbrief

Het Nationaal Kunstplatform houdt u op de hoogte met zijn maandelijkse nieuwsbrief. Neem nu een kosteloos abonnement.

Kunstbeurzen

Nederland kent een groot aantal kunstbeurzen, waarvan de meeste jaarlijks plaatsvinden. Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste Nederlandse kunstbeurzen.


Contact

Klik hier voor bezoek-, post- en
e-mailadres.

Nationaal Kunstplatform