Beeldende Kunst in Nederland


De vijfde editie van Beeldende kunst in Nederland is verschenen: een prachtig boek met 96 pagina’s met schitterende foto’s van ruim 200 kunstwerken van Nederlandse kunstenaars.

U zult verrast worden door het brede spectrum aan getoonde kunst. De veelzijdigheid van de kunst van in dit boek opgenomen kunstenaars, is opvallend. Portretten, stads- en zeegezichten, landschappen, dieren, sculpturen, sieraden, abstracte werken, u vindt ze allemaal in dit vijfde deel van Beeldende kunst in Nederland.

Beeldende Kunst in Nederland bestellen


Jaarboek Kunstenaars


Het Jaarboek toont realistische en abstracte kunst, schilderijen en beelden. Van bekende Nederlandse kunstenaars en van jong talent. Door de omvang en samenstelling is het Jaarboek een referentie en naslagboek, waarbij alfabetische en geografische registers het vinden van een kunstenaar gemakkelijk maakt.

Jaarboek Kunstenaars bestellenJA ART

Cohen's Choice


Een voor Nederland bijzonder boek. Bijzonder is het door het zeer grote formaat (vrijwel tabloid), de uiterst verzorgde uitvoering, de bijzondere selectie kunst en de strikt beperkte oplage van 2.000 exemplaren. Alle exemplaren zijn met de hand genummerd en 200 exemplaren zijn genummerd en gesigneerd door alle 47 kunstenaars van wie kunst in het boek is opgenomen.

Cohen's Choice toont prachtige foto's op zeer groot formaat van 47 kunstwerken, die geselecteerd op techniek, kleur en afbeeldingen worden gepresenteerd. Cohen's Choice is een genot voor het oog, een boek om in te zien en weer in te zien en te delen met vrienden en kennissen. Het is een waardevol bezit en een origineel en prachtig cadeau.

Cohen's Choice bestellenPartners

Organisaties die actief zijn op het terrein van (beeldende) kunst, zijn partner van het Nationaal Kunstplatform:

Nieuwsbrief

Het Nationaal Kunstplatform houdt u op de hoogte met zijn maandelijkse nieuwsbrief. Neem nu een kosteloos abonnement.

Kunstbeurzen

Nederland kent een groot aantal kunstbeurzen, waarvan de meeste jaarlijks plaatsvinden. Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste Nederlandse kunstbeurzen.


Contact

Klik hier voor bezoek-, post- en
e-mailadres.

Nationaal Kunstplatform