Beeldende Kunst in Nederland


De vijfde editie van Beeldende kunst in Nederland is verschenen: een prachtig boek met 96 pagina’s met schitterende foto’s van ruim 200 kunstwerken van Nederlandse kunstenaars.

U zult verrast worden door het brede spectrum aan getoonde kunst. De veelzijdigheid van de kunst van in dit boek opgenomen kunstenaars, is opvallend. Portretten, stads- en zeegezichten, landschappen, dieren, sculpturen, sieraden, abstracte werken, u vindt ze allemaal in dit vijfde deel van Beeldende kunst in Nederland.

Beeldende Kunst in Nederland Bestellen


Jaarboek Kunstenaars


Het Jaarboek toont realistische en abstracte kunst, schilderijen en beelden. Van bekende Nederlandse kunstenaars en van jong talent. Door de omvang en samenstelling is het Jaarboek een referentie en naslagboek, waarbij alfabetische en geografische registers het vinden van een kunstenaar gemakkelijk maakt.

Jaarboek Kunstenaars BestellenJA ART

JAART


Er zijn weinig boeken die jaarlijks verschijnen en elk jaar weer verrassen. Weinig boeken, die elk jaar veelzijdig, prikkelend en oogstrelend zijn. Elk jaar anders en toch herkenbaar. Nu is er één. Nu is er JA ART.

In JA ART vindt u kunst, cultuur en meer in woord en beeld gebundeld. JA ART besteedt aandacht aan met name, maar zeker niet uitsluitend, beeldende kunst en kunstenaars, toneel en toneelspelers, fotografie en fotografen en muziek en musici. Dit alles gezien vanuit de perspectieven origineel, verrassend, mooi, ontroerend, indrukwekkend, brutaal en spraakmakend.

JA ART BestellenPartners

Organisaties die actief zijn op het terrein van (beeldende) kunst, zijn partner van het Nationaal Kunstplatform:

Nieuwsbrief

Het Nationaal Kunstplatform houdt u op de hoogte met zijn maandelijkse nieuwsbrief. Neem nu een kosteloos abonnement.

Kunstbeurzen

Nederland kent een groot aantal kunstbeurzen, waarvan de meeste jaarlijks plaatsvinden. Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste Nederlandse kunstbeurzen.


Contact

Klik hier voor bezoek-, post- en
e-mailadres.

Nationaal Kunstplatform